Let’s change the world!

Kjærlighet, Samfunn

Av og til tror jeg verden kan forandres bare med et smil…

For jeg smiler mye. Og jeg tuller mye. Og smil smitter, smil gjør mennesker rundt deg glade. Det er ikke tull. I ain’t shitt’n you! Smilene sprer seg!

Idag var jeg på Dolly Dimple´s og henta en pizza. Ikke verre. Jeg kom inn, spurte om pizzaen min var klar, jenta sa “jepp, ser sånn ut”, henta pizzaen, leverte den til meg, jeg sa takk, smilte til begge bak kassa – begge smilte tilbake, og de ble tydeligvis i bedre humør av det.

Jeg møter mennesker andre steder også, der jeg handler, på bussen, på gata. Får jeg øyekontakt smiler jeg, og får ofte smil igjen – jeg blir i godt humør av å se deres smil, og de blir tydeligvis i godt humør av å se et smilende menneske selv. Jeg ser eksempler på dette hver eneste dag. Og det spiller virkelig ingen rolle hvordan smilene ser ut, bare de ser oppriktige ut :)

Så dagens korte blogginnlegg etterlater deg med én oppfordring;

SMIL MER :D

5 Comments

5 kommentarer

 1. Ditte  •  Aug 31, 2008 @19:09

  Det er det jeg lever etter :) Hand i hand har vi også det å være positiv, prøver man å være positiv så blir man positiv. Og positivitet smitter :)

 2. Ditte  •  Aug 31, 2008 @19:14

  Første gangen jeg møtte deg så smilte du masse da også :) Og se nå….nå er vi venner :)
  Jeg digger smilet ditt!!

 3. Spire  •  Aug 31, 2008 @20:34

  Smiler jeg noe mer, går kjevene mine av hengslene. Jeg smiler hele tiden, hele meg er et eneste stort smil, så den oppfordringa har jeg visst tatt på forskudd!

  Men fy faen så nedbrutt du blir når du prøver å gi den skakksure bussjåføren en hyggelig morgen, smiler et bred “god morgen”, og han er fremdeles like skakkjørt sur!

 4. rable  •  Aug 31, 2008 @22:13

  Jeg blir på kjempegodt humør av å se deg smile jaffal! :D Så takk for at du er så smilende, Samuel. Det betyr kjempemye!

  *se inn i øynene og smile til*

 5. Elise  •  Sep 1, 2008 @18:14

  Utrolig enig ^^

  Kort og godt!

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat