Tegneseriefigur? Jeg? Absolutt!

Personlig

Dette er et litt atypisk blogginnlegg av meg, men for å forklare så deltar jeg rett og slett i en konkurranse. Det er Virrvarr, årets blogger 2008, som har lagt ut en konkurranse hvor hun tegner en tegneseriestripe av vinneren. Forutsetningen er rett og slett at man skal lage et blogginnlegg om hvorfor akkurat JEG burde bli en tegneserie. Det skal jeg forsøke på nå, og dette innlegget er rett og slett dedikert Virrvar, men allikevel rettet til alle mine kjente, kjære og ukjente – og støttebehovet er stort :)

JEG SMISKER MED SJEEEFEEEEN

Typisk bilde av meg kanskje. Meg og sjefen min på julebord, hun er
sår i føttene, jeg sier hopp på – og så løper jeg rundt i en himla fart og
roper “JEG SMISKER MED SJEEEFEEEEN”

Virrvarr, det finnes utallige grunner til å lage en tegneserie av meg. Den aller største og beste grunnen er at jeg absolutt IKKE kan tegne, men dersom jeg vinner, skal jeg lage en stripe om deg! Jeg skal lese gjennom drøssevis av bloggen din, og forsøke å lage en stripe som vil treffe din personlighet dead on. Dette er en selvutfordring jeg tviler på at du finner på noen av de andre bidragene. Nok smisk nå! ;)

Grunn to til at jeg tror (og håper) jeg vil bli en bra tegneserie er først og fremst at jeg er ekstremt utadvent, og er aldri redd for å drite meg ut. Jeg elsker å se folk le, og om jeg så skal virke som den dusten samtidig så gjør det meg ingenting.

Grunn tre er at jeg alltid er flørtete. Både gutter og jenter merker mitt flørtende vesen, og selv om jeg naturligvis ikke alltid mener noe med flørtingen så åpner det folk opp og de slapper veldig ofte lett av rundt meg (eller, i uheldige tilfeller, blir veldig stressa). Dette kan bli en kilde til mye morsomheter i en tegneseriestripe!

Grunn fire er at jeg har vært gjennom en del litt utenfor normalen.

 • Jeg brant ned en låve som 7-åring
 • Var mobbeoffer i ca 8 år fra jeg var ca. 7-15
 • Jeg slukket en skogbrann som 12-åring sammen med en kompis, og følte jeg på en måte gjorde litt opp igjen for låven ;)
 • Sklei og knuste ei fortann på en stein som 13-åring, og måtte gå med regulering ett år. Kjipt, men flaks at jeg traff tanna og ikke panna – for steinen jeg traff var hard og spiss, og hadde kløyvd skallen min!
 • Ble truet av en lærer med skikkelig grisejuling på ungdomsskolen (14-åring) fordi jeg alltid terget ham så fælt. Han dro meg ut av klasserommet og sa at hvis jeg ikke skjerpa meg skulle han banke meg så grådig at jeg ikke klarte å gå etterpå, et sted hvor ingen andre så oss.
 • Jeg har stupt i en stein som 15-åring – gikk hjem med ansiktet fult av blod og av ti biler stoppet èn og sa han ikke kunne ta meg med fordi det var så mye blod. Igjen flaks, hadde jeg stupt litt hardere hadde jeg ikke gått hjem, men fløtet nedover strømmen.
 • Kræsja bilen til x’en min (rett etter det var blitt slutt) som 24-åring,
 • Ble antastet av en 47-åring på julebord som 25-åring

Grunn fem er at jeg ALLTID blir sammenliknet med folk. Uansett hvor jeg går; treffer jeg på en gjeng med folk og kommer i prat med dem, tar det ca. 5 minutter før de sier at jeg likner på en eller annen gnom. Tror kanskje jeg uten å overdrive kan si at jeg har blitt fortalt at jeg likner på over 50 andre gutter/menn i løpet av de siste 5-10 årene.

Grunn seks er at jeg har litt sære interesser, og er kanskje litt nerdete. Trylling, Magic: The Gathering, vil lære meg russisk, har drevet med undervannsrugby, osv.. Og jeg legger ut bilde av meg og sjefen når jeg skal vise hvor rar jeg kan være. Mye snacks her!

Resten kan du finne her på bloggen min, Virrvarr. Jeg opptas av alt mulig forskjellig, og forsøker å utfordre meg selv i skrivingen her. Jeg kommer til å fortsette med det, og skrive og legge ut såpass variert materiale at bloggen min forhåpentligvis blir en av de mer spennende i 2009.

Håper du vil være med på å gjøre den til det! En tegneserie fra skribenten av årets blogg 2008 vil nok få fart på sakene ;)

Sånn, nå er det litt opp til mine venner; fyll gjerne kommentarfeltet med gode grunner til at jeg kan bli en tegneserie! Hvis det er plenty kommentarer innen Virrvarr leser dette så hjelper det nok :D

8 Comments

8 kommentarer

 1. rockekua  •  Dec 30, 2008 @16:50

  HEHE! Samuel som tegneserie, det hadde vært DIGG!
  Han er jo en vims uten like, og hvor mange 7åringer setter fyr på en låve? Jeg skulle likt å sett en tegneserie stripe av den historien der!
  Lykke til i konkurransen Samuel!

 2. Ane  •  Dec 30, 2008 @17:01

  Samuel er en tegneseriefigur fordi:

  Første møte med pappaen min var slik:
  “WEEEEE” (hoppende Samuel med åpne armer løper mot pappa!)

  Samuel er pinlig flørtende! Noe som til tider er gøy og andre ganger ikke fullt så gøy:) Blir litt småredd:P

  Samuel er pinlig ærlig:)

  Samuel er herlig!:)

  Samuel er en storklemmer!:)

  Samuel heter Samuel!
  Tenk å ha en tegneseriefigur som heter Samuel!:)

  Samuel er gøy!:)

  Samuel er en sær person og det liker man!:D

  Samuel er Samuel!:) Everybody loves Samuel!:D

  Samuel slår både Chuck Norris og Lars Monsen i kulhet!:)

  Sånn… Velger du ikke Samuel nå, er du lite intellektuell;)

 3. Spire  •  Dec 30, 2008 @18:27

  Samuel, for første gang må jeg disse deg:p Synes grunnene dine var dårlig:p

  men jeg kan tydelig se for meg en uheldig og kverulerende magiker!

  Jeg synes du burde være tegneserie fordi du er en mann med mange gode kvaliteter :)
  Og du er omgjengelig, enten folk liker deg eller ikke, du skaper et inntrykk! få har den egenskapen!

 4. CLOpen : )  •  Dec 30, 2008 @23:44

  Samuel er Samuel :)
  bare det er grunn nokk til en tegneserie av ham. Jeg liker i allefall alle de grimasene han lutselig finner på å utføre..

  Og jeg kunne gjerne tenkt meden tegneserie om en morroklomp som sitter på stranden med en gitar i hendene sammen med ei nydelig jente.

  Men til tross for dette så har jeg ikke store grunnlaget å fortelle noe mere.. Har i grunnen aldri møtt deg desverre Samuel, noe som jeg så inderlig ønsker..

  Ønsker deg lykke til og håper du vinner :)

 5. Samuel  •  Jan 1, 2009 @17:15

  rockekua:
  Vims uten like ja, det beskriver meg godt :P Takk skal du ha for ditt bidrag!

  Ane:
  Jeg ante ikke det var faren din igrunnen :S Men ellers hjertelig takk for koslige bemerkninger! :D

  Spire:
  Hahaha, jess, verdens beste tegneserie om en fyr som er omgjengelig og har gode kvaliteter. Nesten like bra som Pondus det :D

  CLOpen:
  Vet ikke om så mange som hadde kjøpt den tegneserien, men søtt at det er slike tanker du har om meg først og fremst :)

  Takk for lykkeønsker!

 6. Terje  •  Jan 1, 2009 @19:07

  At Samuels drøm er å være i sentrum av tegneserie burde alene kvalifisere ham.

  – For å trekke frem et underholdene Samuel-felt; hans engasjement.
  Om vi spiller spill, ta for eksempel mafia – Han tar psykologien i spillet så blodig langt ut, at det nesten blir dumt.
  Om du klør deg bak øret, vil han overanalysere dine grunner for å gjøre det, og dette uten en ironisk undertone. Man leker ikke spill.
  =D

 7. Anonymous  •  Jan 1, 2009 @21:14

  haha! Terje! utolig bra! helt sant… det finnes ikke folk som kverulerer mere (og bedre xD) enn deg, Samuel!
  – Maren (:

 8. Samuel  •  Jan 1, 2009 @22:06

  Terje:
  Hehe, det er vel ikke så mye en drøm som en interessant tanke :P Vi var flere som forsøkte å kvalifisere oss, jeg ble dessverre ikke blant de tre vinnerne(www.virrvarr.net) :P

  Men joda, Mafia er dødsens seriøst – det er jo da det er morro! Hehe, men det er godt vi kan overdrive :P

  Maren:
  Takk :D Hehehe, setter pris på det!

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat