Flyttedag :D

Nyheter, Personlig

Heisann folkens!

Da har jeg offisielt flyttet bloggen! Den nye adressen er:

www.confusicus.com

Her vil det nok være litt smålig eksperimentering med design og slikt fremover, og jeg er alltid på jakt etter gode tips. Om du har noen gode forslag til hvordan jeg kan utvikle siden, så setter jeg veldig pris på det.

Tiden hos blogspot er altså offisielt over idag. Det er både med glede og litt vemodighet at jeg flytter, for jeg forlater nå en side jeg absolutt har likt svært lenge, og som har mange fordeler i forhold til WordPress sitt system.

Hvis dere som har meg i blogrollen deres kan være så greie å oppdatere adressen til www.confusicus.com, så vil dere ENDELIG få opp når jeg har lagt inn nye emner!

Sjekk ut den nye bloggen, og kom gjerne med feedback på det som funker og det som ikke funker!

21 Comments

21 kommentarer

 1. Eli Anne  •  Jan 15, 2009 @16:31

  Gratulerer meg ny blogg Samuel!
  Stillig at har fått eget domene å greier:D
  Lykke til meg videre skriving om dine tanker!
  Glad i deg vettu! ;)

 2. Line  •  Jan 15, 2009 @16:31

  Gratulerer med nytt sted :D
  For første gang på 4 måneder er du på toppen av bloggrollen min!

 3. Line  •  Jan 15, 2009 @16:32

  …Å eg au e gla i deg Samuel ;)

 4. Samuel  •  Jan 15, 2009 @16:36

  Eli Anne:
  Takk skal du ha! Var gøy dette – men fytti så mye jobb. Holdt vel på 9-10 timer igår for å fikse noe som jeg ikke fikk gjort noe med allikevel, og har lett i timesvis etter design idag :P Men takk :D

  Glad i deg også!

  Line:
  Skal si jeg får masse hyggelige tilbakemeldinger :D Godt å være tilbake på toppen, I’ll try to stay there ;) Glad i deg, Line! :D

 5. Eli Anne  •  Jan 15, 2009 @16:53

  Hjelpes! Jeg hadde klikka om jeg hadde satt så lenge å jobba med noe jeg ikke fikk til, men nå er jo ikke tålmodigheten min så mye å skryte av heller da! ;) hehe!

 6. Lars F  •  Jan 15, 2009 @18:57

  Å eg e gla i deg, Samuel;)

  Finfin blogg du har.

 7. Ingvild  •  Jan 15, 2009 @19:41

  Hei!
  Fin ny side, men synes kanskje at skriften i “Confusicus – en blogg hvor jeg rett og slett bare deler mine tanker :)” ikke var spesielt fin. Kanskje slagordet bør skrives med større bokstaver, og navnet med en litt mykere skrift?
  :)

 8. Jannekake  •  Jan 15, 2009 @21:41

  Nå er det første gang jeg er her, men gratulerer likevel! WordPress er et fantastisk verktøy, og jeg håper virkelig ikke at du angrer :)

 9. Spire  •  Jan 15, 2009 @23:06

  Gratulerer med ny blogg:)

 10. Samuel  •  Jan 15, 2009 @23:07

  Eli Anne:
  Hehe, jeg er faktisk litt tålmodig, men det dreide seg kanskje mest om trass ;) Jeg VILLE få det til å funke! :D

  Lars F:
  Takk for det, Lars :) You know I love you, bro!

  Ingvild:
  Hehe, jeg har faktisk aldri lagt merke til det – men når du sier det så er jeg absolutt enig. Det skal fikses. Men så skal det nevnes at jeg egentlig ikke liker dette layoutet så veldig mye og planlegger å bytte. Det ser mer ut som en firmahjemmeside enn en blogg i mine øyne :)

  Takk for tilbakemelding uansett, setter veldig pris på det!

  Jannekake:
  Du får ha velkommen til bloggen da, Janne! Foreløpig er jeg litt delt – jeg falt veldig for designet jeg hadde på den forrige bloggen (http://confusicus.blogspot.com), og liker det simplistiske og deilige der. Finner jeg bare et design jeg liker her, så tror jeg vi har ting på stell!

  For øvrig er du velkommen tilbake!

  Alle:
  Jeg liker jo det gamle designet supergodt. Hvis noen tilfeldigvis kommer over et design som likner veldig, eller vet om noen som mer enn gjerne oversetter et blogspot-design til wordpress, sleng meg gjerne en kommentar :)

 11. Samuel  •  Jan 15, 2009 @23:20

  Spire:
  Takk skal du ha, det er veldig artig :) Nå må jeg bare få skrevet et blogginnlegg slik at nye lesere ikke bare møter “JEG HAR FLYTTET” ;)

 12. majann  •  Jan 16, 2009 @00:16

  Hei Samuel!

  Enda godt du har kommet deg over i riktig bloggeverden ;P hehe…wordPress er tingen vettu! Nå skal jeg være kjip og komme med et par spørsmål;

  1. hva er det som fungerte på blogspot som ikke fungerer på wordpress (jeg er übernerd….og kan fikse mye!)

  2. hva heter layouten du har på blogspot-bloggen? ..det hjelper nemlig mye…og jeg tror muligens jeg har hatt en som ligner, så det er håp for å finne noe nesten-likt til WP

  Gratulerer med en blogg som endelig oppdaterer rss-feeden forresten..jammen på tide! For jeg glemmer å sjekke de som ikke oppdateres på googleReader…hehe :) Du skriver godt, så jeg vil jo gjerne lese!

 13. Samuel  •  Jan 16, 2009 @00:40

  majann:
  Spørsmål er kjempeflott, så du er ikke kjip et sted!

  1. Jeg syns admindelen til Blogspot er bedre og mer oversiktlig, men jeg antar dette er en tilvenningssak. I tillegg liker jeg poenget bak “followers” – at man kan få beskjed i adminsiden om når venner legger ut nye innlegg. Sist men ikke minst er det lettere å legge inn trackingkode for Google Analytics – noe jeg må for å få den typen statistikk jeg liker og har blitt vant med, men ikke får til nå fordi jeg går i surr i alle php-dokumentene ;)

  2. Det het Writers Blog, og du kan finne det her:
  http://www.ourblogtemplates.com/2008/09/blogger-template-writers-blog.html

  Takk for gratulasjoner, jeg skjønte aldri hva som feilte blogspot siden det ikke oppdaterte. Deilig å endelig dukke opp som oppdatert, håper folk leser mer da :) Og hjertelig takk for hyggelig bemerkning :D

 14. majann  •  Jan 16, 2009 @01:24

  ah – I see…du venner deg raskt nok til statistikken i WP, den er egentlig veldig god – med unntak av at den logger meg ut hele tiden og har lagret feil passord på meg, så jeg må gi den tre forsøk før den “finner meg” hver gang…hehe :)

  men det går HELT sikkert an å få lagt inn tracking-kode til Google Analytics på WP og…mest sannsynlig som en plugin, så slipper du tenke mer på det :)

  Regner med du sitter på 2.7-versjonen av WP, den er egenltig veldig god i forhold til det som var. Bare annerledes enn blogger sitt. Jeg har en blogger-blogg, som jeg ikke blir helt klok på, så det gjelder sikkert begge veier.

  http://www.yvoschaap.com/wpthemegen/

  sjekk denne…kanskje du kan klare det på egenhånd! :)

 15. Samuel  •  Jan 16, 2009 @01:37

  majann:
  Jeg har jo ikke “native” statistikk da, slik du har – siden jeg har det på en server så må jeg ha det som plugin. Selv om pluginen er bra, så likte jeg langt bedre den statistikken google gav, hvor jeg kunne se gjennomsnittlig lesetid, hvor besøkerne kom fra i verden, og slike ting :) Skal forsøke å finne ut av det iallefall :)

  Sitter på 2.7 ja, og jeg klager ikke bare – det har jo mye med tilvenning å si!

  Har sett på den, ble altfor mye stress :P

 16. majann  •  Jan 16, 2009 @01:58

  jeg har da bloggen på eget domene jeg og…
  – men jeg ser hva du savner med den andre.

  Hehe..jeg hadde et par andre og, men jeg tror ikke de er noe særlig, det er mange av wordpress-temaene som blir mye styr, og som er veldig kompliserte. Men det er jo veldig lite stress å endre farger og sånne enkle ting da, om du finner noe du liker oppsettet på, men vil ha i andre farger…

 17. Samuel  •  Jan 16, 2009 @02:13

  majann:
  Åjasorryjastemmerdet!

  Foreløpig tar jeg det litt med ro mht designet – kikka på over 900 stk igår, og er litt lei av å styre ;) Tar en liten pause fra akkurat det aspektet – og håper på enten en velgjører eller tilfeldig flaks litt senere :D Du skal uansett ha tusen takk for hjelpa!

 18. Samuel  •  Jan 16, 2009 @02:56

  majann:
  En annen ting jeg misliker ved WordPress er at den tolker dobbel linjeavstand som en paragraf-tagg, noe jeg aldri bruke fordi jeg ikke kan fordra den halve linjeavstanden som oppstår da… I blogspot brukte jeg alltid en hel “tekstlinje” mellom alt, nå må jeg inn og endre i css’en for å få det samme. Liker bedre det jeg gjorde før, for da blir det riktig om noen forsøker å copy/paste teksten også…

 19. majann  •  Jan 17, 2009 @03:11

  DET er jeg VELDIG enig i! …

 20. majann  •  Jan 17, 2009 @03:11
 21. Samuel  •  Jan 17, 2009 @11:23

  majann :og du… http://www.gravatar.com! :)

  Har lagt det inn nå – fornøyd? :p

Legg igjen et svar

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Bloggurat