Jeg har blitt publisert!

Personlig

Et rop etter hjelp 
For ei lita stund siden kom jeg over en blogg som var svært interessant. Det er en blogg som tar opp viktige temaer innenfor psykisk helse, med det passende navnet ~Psykisk~. Jeg anbefaler alle til å ta en titt, den inneholder mye viktig informasjon.

En av tingene ved bloggen var at den søkte etter gjestebidrag. Jeg så litt over innlegg som allerede var publisert, og fant at blant annet et bidrag av Mannfolkprat som heter “Jeg kan godt fortelle om depresjonen” var publisert der. Det hadde jeg allerede lest før direkte på hans egen blogg, og jeg ble inspirert.

Jeg bestemte meg da for å sende inn noen av mine egne innlegg som forslag, men målt opp mot Mannfolkprats innlegg så hadde jeg ikke store håpet om å komme gjennom nåløyet. Allikevel kan man aldri klandre noen for å prøve. Idag fikk jeg en mail fra dem om at noen av mine innlegg faktisk hadde blitt publisert der.

Det er med ydmykhet og glede at jeg linker til følgende innlegg:
Egoist? – En diskusjon om selvmord
Antijanti – Jantilovens motstykke
Din egen lykkes smed – Om tiltak du kan gjøre for ditt eget selvbilde

Innlegget “Egoist?” var jeg på forhånd mest fornøyd med, og mottok kort etter en kommentar fra en av moderatorene på siden;

Sigrun
Jeg ante ikke at uvitenheten og fordømmelsen kunne være så sterk blant “idealister”. Det gjør derfor vondt å lese.

Men det er noe av de aller beste jeg har lest om selvmord. Vil få takke og rose deg for innlegget!

Kan kjapt nevne at Sigrun fikk ytringsfrihetsprisen innen psykisk helsevern i 2008 og jobber med psykisk helse, så det er faktisk en svært betydningsfull kommentar for min del. Hun har også publisert et blogginnlegg på sin egen blogg kalt Selvmordsdiskurs, inspirert av mitt bidrag.

Derfor er det med stolthet at jeg nå konstaterer at jeg har blitt publisert i en blogg om psykisk helse, og selv om det ikke er full enighet om alt jeg skriver, så er jeg svært stolt over det.

Har du skrevet noe du tror kan være til glede for flere? Ta turen til ~Psykisk~ selv og legg igjen en link til noe du selv har skrevet.

13 Comments

13 kommentarer

 1. Joakim  •  Jan 25, 2009 @14:51

  Gratulerer

 2. Kille  •  Jan 25, 2009 @14:54

  Gratulerer Samuel! Du ER flink til å skrive!

 3. Line  •  Jan 25, 2009 @15:00

  Gratulerer, Samuel! :)

 4. Martin  •  Jan 25, 2009 @15:49

  Gratulerer! Skal se på innleggene dine :)

 5. Samuel  •  Jan 25, 2009 @16:35

  Takker for støtten folkens, dette var utrolig hyggelig og spennende :)

 6. Ditte  •  Jan 25, 2009 @16:41

  Gratulerer ja – du er kjempe flink. Og du har all grunn til å være stolt :)

 7. Terje  •  Jan 25, 2009 @20:59

  Kan ikke annet enn å gratulere.
  Gud har utvilsomt gitt deg en gave i refleksjon. ;)

  Ser du har blitt aktiv på Dagen Magizinet.
  Ka bli interessant å lese der også framover ;)

  Men nuh er det kaffe og kaker på Bibelskolen.
  Ha en god uke – Må du snart ta deg et besøkt.

 8. Samuel  •  Jan 26, 2009 @07:06

  Terje:
  Hahaha, Terje, si meg – er det et hint at linken din peker til selvsentrert.no? ;) Diskusjonen på Dagen Magazinet har blitt alt annet enn fruktbar – det har endt opp som en slags troskamp hvor noen debattanter har slengt “du er ikke god nok” etter alle som stiller spørsmåltegn ved Gud. Er direkte elendig førsteinntrykk av bloggen, som heldigvis blir litt korrigert av noen ganske få.

  Slik som det gjør at jeg skjønner at jeg ikke når gjennom til leserne uansett, så da ser man kanskje ikke poenget.

  Uansett takk for gratulasjoner, Terje :D

 9. Lars F  •  Jan 26, 2009 @08:36

  Gratulerer, Sammy!

  Overrasket? Nei!
  Glad på dine vegne? Veldig.

  Stå på videre!

 10. Thomas  •  Jan 26, 2009 @09:03

  Gratulerer Samuel! Er bra noen tør å skrive åpent og ærlig uten å dømme:-)

 11. Samuel  •  Jan 26, 2009 @09:20

  Lars F:
  Hehe, takk skal du ha Lars. Personlig ble jeg veldig overrasket, men det varmer at du er uenig ;)

  Thomas:
  Hjertelig takk, Thomas, it means alot!

 12. vero  •  Jan 28, 2009 @19:27

  Gratulerer! Alltid kult å få litt publisitet rundt bloggen sin

 13. Samuel  •  Jan 29, 2009 @00:56

  vero:
  Vet du, faktisk er stoltheten over kommentaren hennes langt større enn gleden over publisiteten!

  Men tusen hjertelig takk :D

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat