Bloggkonkurranse!

Personlig

Da er det endelig på tide med en offisiell

BLOGGKONKURRANSE!

Vinneren er kåret!

Jeg jobber med å få sponset en premie, og vinneren er rett og slett den som poster kommentar nr 1500. I skrivende stund har jeg 1331 kommentarer, og måten dere finner ut hvilken kommentar vi har kommet til, er ved å holde musepekeren over siste kommentar på “siste eksterne” på høyre side. I statusfeltet nederst i browseren vil det stå noe slikt som:

…#comment-1336

Dette er altså kommentarnummeret. Dersom dere trekker fra 5 vil dere altså få det reelle plasseringen, og det betyr igjen at personen som skriver inn kommentar nr. 1505 er VINNEREN. Hvis dere ikke helt forstår dette skal jeg forsøke å forklare – uansett vil jeg vite hvem vinneren er.

Dette er IKKE en greie for å øke kommentarer, så ikke spam meg med masse kommentarer for dette. Dette er rett og slett bare for å se hvilken effekt det har å kjøre en konkurranse på bloggen min :)

Gode premieforslag i kommentarfeltet mottas med takk ;)

Regler

 1. Å spamme bloggen med flere kommentarer på rad som fører til at du vinner godtas ikke. Da blir det rett og slett neste kommentator som går av med seieren. 3 kommentarer er maks som godtas på rad i forhold til konkurransen.
 2. Vinneren utnevnes av meg, og jeg kan ikke vinne selv.
 3. Endringer kan forekomme i besifringen dersom jeg får kommentarer som må slettes. Dette vil oppdateres i dette innlegget fortløpende.
 4. Ikke skriv meningsløst tull, kommenter saklig innleggene mine.
 5. Vinnerkommentaren må minst inneholde 50 ord.

Premien
Hehe, det viste seg at jeg var svært naiv i forhold til hvor “enkelt” jeg trodde det var å få sponset en premie. Tilbakemeldingene jeg har fått har vært svært labre, og som regel alltid henvist meg til “en annen avdeling”. For å gjøre det enkelt for meg selv og dere i denne omgang har jeg selv nå bare valgt hva premien skal være:

200 spenn, rett inn på valgt kontonummer

Jeg er ikke så veldig konfortabel med å lansere premien rett etter et spamangrep, og når det kun er 13 kommentarer igjen før premien skal utbetales – så jeg har valgt å sette en bitteliten forandring i nummeret på vinnerkommentar, nemlig 1555. Det håper jeg vi kan tåle :)

Premien er altså 200 spenn, for kommentar nr. 1555!

41 Comments

41 kommentarer

 1. gneis  •  Feb 13, 2009 @10:53

  Jeg vil til syden. Eller egentlig hvor som helst – bare det er varmt. Er ikke dette premien, vil jeg ikke være med.. ;)

  Effekten er stor, vil jeg tro. En strøm av kommentarer, av ulik kvalitet. Folk liker konkurranser, folk liker premier. :)

  gneiss siste blogginnlegg..Gnagsår

 2. Line  •  Feb 13, 2009 @11:42

  Sydentur er helt grei premie ja :)

  Lines siste blogginnlegg..Hurra for oss som fyller våre år!

 3. Samuel  •  Feb 13, 2009 @12:03

  gneis:
  Line:
  Jeg håper bare diskusjonen fortsatt er saklig, og at i verste fall blir fallhøyden for å kommentere mindre. Målet er ikke å få masse kommentarer, men kanskje folk sjekker litt oftere for å se om det nærmer seg :)

  Sydenferie blir neppe premien, er litt outta my price-range, men takk for at dere kom med forslag iallefall ;)

 4. Line  •  Feb 13, 2009 @12:37

  Tenk om det blir du som vinner, Samuel.

  Lines siste blogginnlegg..Hurra for oss som fyller våre år!

 5. Samuel  •  Feb 13, 2009 @13:33

  Line:
  Såpass sørger jeg jo for at jeg ikke kommer til å gjøre – og eventuelt hadde det bare blitt neste kommentar som faktisk vant ;)

 6. Madelen  •  Feb 13, 2009 @17:29

  Jeg vil delta på bloggkonkurransen!

 7. Samuel  •  Feb 13, 2009 @17:50

  Madelen:
  Da er det bare å følge med på bloggen, Madelen, så vinner du kanskje ;)

 8. Elise  •  Feb 13, 2009 @18:08

  Sjå han som sa eg hadde konkurranse for å få kommentara og gjør akoratt det samma skjøl! Uansett om du seie: “Dette er IKKE en greie for å øke kommentarer” så vett me begge at det e det… uansett kå du seie ;)

  Elises siste blogginnlegg..The Dish of the week – part 2

 9. Samuel  •  Feb 13, 2009 @18:13

  Elise:
  Nei, siden det kun er én kommentar som utgjør vinneren, så tror jeg nok ikke det vil utgjøre særlig forskjell. Din konkurranse om “hvem som skriver flest kommentarer” var noe helt annet. Uansett hva du sier ;)

 10. Joakim  •  Feb 13, 2009 @23:44

  Konk er ikke så dumt, jeg hadde et par selv på min blogg en gang i tiden.

 11. Samuel  •  Feb 13, 2009 @23:59

  Joakim:
  Hehe, ja, ikke dumt :)

  Men.. hvorfor fjerna du alt? Dårlig gjort… ;)

 12. Maren  •  Feb 14, 2009 @00:47

  se det, vettu! her kom konkuransen! jeg er med… ;)hehe.. totalt unødvendig innlegg i grunn.. sånn går det når man er overtrøtt!

 13. Samuel  •  Feb 14, 2009 @00:57

  Maren:
  Da er det kanskje totalt unødvendig å skrive “lykke til” også :P

 14. Spire  •  Feb 14, 2009 @01:47

  Jeg skjønte ikke dette?

  Spires siste blogginnlegg..Desserten min!

 15. Spire  •  Feb 14, 2009 @01:49

  Og kommer ikke opp hvor mange kommentarer som er der:p

 16. Marianne  •  Feb 14, 2009 @02:28

  Spire: Det vises i nederste felt på browseren din. Dette er nr 1366. Hadde kanskje vært mer spennende om vi ikke visste det. :) Men premier er bra uansett. :)

 17. Samuel  •  Feb 14, 2009 @11:50

  Spire:
  Jeg skal ta et screenshot senere når jeg får tid, men det står altså i adressefeltet – eller hvis du klikker på det tallet (i Mariannes tilfelle #16) så vil det stå #comment-1366 i adressefeltet i nettleseren. Det tallet (1366) trekker du da fra 5 på, og ser at Marianne har kommentar nr. 1361 :)

  Gav det mer mening?

  Marianne:
  Hehe, hadde kanskje det – men nå har iallefall folk noe å forholde seg til? ;)

 18. Spire  •  Feb 14, 2009 @13:17

  ah, okei, idag kom det opp hvor mange, men det gjorde ikke det igår:p

  Spires siste blogginnlegg..Desserten min!

 19. Kille  •  Feb 14, 2009 @17:33

  Bare for å komme med dagens meningsløse innlegg: hvorfor trekke fra 5???

 20. Samuel  •  Feb 14, 2009 @17:36

  Spire:
  Hehe, ok, stod der hos meg iallefall :)

  Kille:
  Fordi det tallet som står på kommentarene er “feil”. Av forskjellige grunner har jeg tidligere måtte slette 5 kommentarer, og nummereringen fortsatte uavhengig av dette :)

 21. Kille  •  Feb 14, 2009 @19:05

  Men selv om du har slettet de, så var de her, ikke sant? Så da er det jo fortsatt nr. 1500 :p

 22. Elise  •  Feb 14, 2009 @19:40

  Som jeg sa, jeg står på mitt: Uansett hva du sier!

  Elises siste blogginnlegg..The Dish of the week – part 2

 23. Elise  •  Feb 14, 2009 @19:41

  Å btw: Å lokke folk til å skrive kommentarer ved å si at nr. bla-bla vinner er akoratt det samme som å si konkret at den som skriver flest vinner. Å jeg tror Ane ble glad ;)

  Elises siste blogginnlegg..The Dish of the week – part 2

 24. Samuel  •  Feb 15, 2009 @01:16

  Kille:
  Vel, det er en del andre kommentarer som har blitt slettet av forfatteren selv fra den gamle bloggen, så derfor har jeg valgt det systemet :)

  Elise:
  Nei, det er faktisk ikke sant i hele tatt. Les reglene, så vil du se at jeg har lagt inn litt forbehold. Med dette systemet er det like stor sjans for at du vinner som at en tilfeldig førstegangskommentator vinner ;)

 25. Elise  •  Feb 15, 2009 @20:06

  Det har jeg ikke sagt noe på. Men du kan ikke si at det ikke lokker folk til å skrive flere kommentarer! :P

  Elises siste blogginnlegg..The Dish of the week – part 2

 26. Samuel  •  Feb 15, 2009 @23:14

  Elise:
  Hvordan folk reagerer på det er deres sak – jeg ønsker å tiltrekke lesere oftere, men jeg tror ærlig talt at i beste fall så fører det til at folk har en litt skjerpet sans rundt hva jeg skriver om og kanskje kommenterer lettere – men ikke mer :)

 27. Spire  •  Feb 16, 2009 @12:38

  Synes heller konkurransene dine burde være mer bloggrelatert. Dvs at du f.eks stiller ut to kinobilletter (ja, du burde ha premiene klar på forhånd) og den som da ønsker å vinne de billettene bør skrive et innlegg i sin egen blogg om filmen, om din blogg osv osv.

  http://miriel.mymanythoughts.com/, hun har en god del konkurranser.

 28. Samuel  •  Feb 16, 2009 @18:03

  Spire:
  Burde absolutt ha premien klar før jeg poster konkurransen, men å be folk om å skrive et blogginnlegg om min blogg eller en random film hadde ikke vært av interesse for meg. Vil gjøre det enkelt og hyggelig, og sørge for at folk leser bloggen min – ikke andres ;)

  Skal ta en titt :)

 29. Spire  •  Feb 16, 2009 @21:27

  Du sørger jo ikke for at folk leser bloggen din ved at du lager et innlegg om å poste så mange innlegg som mulig :p

  Og det er nettopp dette innlegget handler om;) poenget er jo at folk burde gjort seg fortjent til å vinne premien. Akkurat nå er det som om å delta på Sonen på tv2 om å sende inn en sms akkurat på det tidspunktet for å vinne.

  Spires siste blogginnlegg..Pus er flink sjåfør!

 30. Samuel  •  Feb 16, 2009 @22:42

  Spire:
  Ikke dum sammenlikning dét, det har jeg ikke tenkt på før. Jeg er svært uenig i at jeg

  lager et innlegg om å poste så mange innlegg som mulig

  da det er nettopp det ene innlegget som avgjør vinneren. Jeg har valgt å gjøre det slik fordi jeg ikke vil at folk skal spamme meg med kommentarer – men at heller folk skal følge litt mer med og sjekke bloggen oftere.

  Erfaringene jeg tar med meg fra denne konkurransen blir viktige for neste konkurranse – det er jo derfor jeg setter pris på slik tilbakemelding, Spire :) Så takk skal du ha!

 31. Fru Irene, hun pene  •  Feb 19, 2009 @08:54

  Men hva er premien da? Jeg liker å vinne – men det er best når premien er gøy :)

  Fru Irene, hun penes siste blogginnlegg..TENK POSITIVT Ü

 32. Maren  •  Feb 22, 2009 @23:30

  Jaaa… Funnet ut hva premien er, Samuel? Begynner å nærme seg 1500 nå! =D

 33. Samuel  •  Feb 23, 2009 @10:14

  Fru Irene, hun pene og Maren:
  Premien er kjedelig men nyttig, og ligger nå i innlegget. Skal ha klar en langt mer original premie neste gang jeg kjører konkurranse :D

 34. Spire  •  Feb 23, 2009 @14:07

  Jeg har bruk for de pengene :P *ler*

  Spires siste blogginnlegg..Ops, I did it again!

 35. Vero  •  Feb 24, 2009 @15:30

  Wow, syns du setter veldig høye konkurranse krav her, at vinner-kommentaren må inneholde mer en 50 ord er vel kanskje litt ambisøst? 50 ord er jo tross alt en del? Dessuten må man jo eventuelt sitte å telle, og hvem orker vel det?

  Veros siste blogginnlegg..En liten barnestemme

 36. Samuel  •  Feb 24, 2009 @15:35

  Vero:
  Vel, du skrev 43 ord i det blogginnlegget – så jeg syns egentlig ikke 50 ord for 200 spenn er mye i hele tatt. Bruker du 5 minutter på kommentaren så tilsvarer det faktisk en timelønn på 2400 kroner.

  Det er faktisk bare et mål for å sikre at kommentaren blir en saklig kommentar hvor det ikke står noe slikt som “Jeg vant!”, men faktisk blir et bidrag til en aktiv diskusjon. Nå som du nevner det burde jeg kanskje økt antallet ord – men det er litt sent nå ;)

 37. Samuel  •  Feb 24, 2009 @17:45

  Vil bare informere om at det er kommentar nr 1555, altså den som vises som kommentar nr. 1571, som blir stående som vinner av konkurransen.

 38. Heidi  •  Feb 24, 2009 @20:47

  Det var da fælt da, Samuel :p

 39. Samuel  •  Feb 24, 2009 @22:25

  Heidi:
  Jaaaa, vet, det er spamming som gjør at indekseringen forandrer seg… Dette er SISTE gang jeg kjører en konkurranse på kommentarcount ;)

 40. Elise  •  Feb 27, 2009 @13:27

  Tror det er fler som kommentere, men også gjerne at de som leser bloggen din til vanlig, kommenterer lettere – som du sa -, og med det oppnår du det du ville: flere kommentarer!

  Og forresten, jeg mener kanskje det jeg sier, men forsetter bare å “argumentere” for jeg synes det er enn smule gøy når du blir “irritert” over at jeg ikke skjønner hva du mener.

  Gratulerer til Spire som vant! En fortjent vinner!

 41. Samuel  •  Feb 27, 2009 @13:30

  Elise:
  Hehe, det gøye er jo at jeg faktisk ikke blir irritert, bare oppgitt over din.. hmm, hvordan si dette uten å virke fornærmende.. åjo.. dumhet ;)

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat