Eksistensielle spørsmål

Personlig

question-markHva er meningen med denne bloggen?

Nå trenger jeg din hjelp, kjære leser! Enten du leser bloggen min ofte eller sjeldent, så vil jeg veldig gjerne ha din tilbakemelding på visse vesentlige spørsmål.

Hvem er du?
Hva førte deg til denne bloggen?

Hva liker du ved den?
Hva liker du ikke?

Hva vil du gjerne at jeg skriver mer om?
Hva vil du tilsvarende at jeg skriver mindre om/hva interesserer deg ikke?

Hva er dine tanker generelt om denne bloggen?

Jeg er ikke ute etter skryt eller drittslenging, men konstruktiv kritikk mottas med et stort smil uansett om det er positivt eller negativt! Det er slik at du er min leser, og dermed er din mening det mest viktige jeg kan sitte igjen med på denne bloggen.

Så… up to the task?

9 Comments

8 kommentarer

 1. Pauzerommet  •  Feb 21, 2009 @17:41

  Jeg er meg.
  Blogrollen min førte meg til din blogg.
  Jeg liker artiklene, de er godt skrevet og har et spennende innhold.
  Jeg liker ikke designet.
  Har ingen formening om hva du skal skrive mer eller mindre om.

  Pauzerommets siste blogginnlegg..Bildeserie

 2. majann  •  Feb 21, 2009 @18:25

  Jeg er den som “skal klemmes” ;D
  Jeg fant deg vel strengt tatt gjennom Eli
  Jeg liker generellt bloggen din, den tar opp endel
  viktige spørsmål i livet og verden rundt oss…
  Meeen…jeg vil ha noen poster om Samuel – den som
  egentlig er bak denne bloggen…sånne poster som ikke
  slutter med “hva mener du?”
  Men du ligger i bloggrollen, og der blir du! (:

 3. Maren  •  Feb 21, 2009 @19:31

  – Jeg er Maren… Interessant? Egentlig ikke… ;)
  – Grunnen til at jeg fant bloggen din var gjennom msnen din, faktisk! Det stod på nicket ditt (:

  – Jeg liker bloggen din fordi du stadig overrasker over temaer å skrive om. Hele tia noe nytt, og som oftest er gøy å lese om.
  – En annen ting som jeg liker er at du er flink til å belyse saker fra flere sider. Tenker først og fremst på det du skreiv om han Viggo fyren, og om Baneheia- saken. (… For det er jo ikke lenge siden du skreiv det, liksom!) Det var faktisk det første innlegget jeg leste! Vet ikke om det er her ennå, et innlegget. Et annet sånn innlegg er det om klemmen, eller kyssinga som du skreiv om. Det viser at du tenker over temaer, og at du er flink til å skrive om det, og får sagt det du vil si på en god måte.
  – Så er det en ting til som jeg liker veldig godt. Det er at når du skriver, så skriver du så det er lett å kjenne seg igjen. (Tenker på den derre… Din egen lykkes smed osv…)Sikkert flere enn meg som mener det samme (:

  – Har ikke så mye forslag om hva du kan skrive om eller ikke. Det klarer du strålende på egenhånd ser det ut som!
  – Men gjerne mere personlig. Skjønner jo uansett veldig godt at ikke folk vil legge veldig ut om seg selv på en offentlig blogg, men det er veldig gøy å lese sånt!

  Liker at du bruker bilder mer enn før. Gjør det gøyere å lese (: Jeg er inne på bloggen din hver dag for å lese, så du er pent nødt til å fortsette ;D

  Du er god! (:

 4. Line  •  Feb 22, 2009 @02:41

  Jeg er Line, det vet du jo :)
  Jeg fant bloggen din fordi du fortalte om den.
  Jeg leser bloggen din fordi du er flink til å skrive, og du har stor variasjon i innholdet. Det jeg liker minst er layouten, men det er jo ikke den som teller mest…
  Jeg kunne også tenke meg du ble et hakk eller to mer personlig :)
  Jeg liker best blant annet de innleggene som ligger under kategoriene “satire” og “personlig”, og liker ikke innleggene om foreksempel steinalderen, ulver og tidsreiser like masse.
  Men du er god å få det til, Samuel, og jeg er en trofast bloggleser.

  Lines siste blogginnlegg..Closer

 5. Lars F  •  Feb 23, 2009 @12:40

  Hvem er du? – Lars
  Hva førte deg til denne bloggen?
  Du fortalte meg om den!

  Hva liker du ved den?
  Temaene du tar opp, og skrivingen din generelt!

  Hva liker du ikke?
  For lite koselig

  Hva vil du gjerne at jeg skriver mer om?
  Noe mer avslappende!

  Hva vil du tilsvarende at jeg skriver mindre om/hva interesserer deg ikke?
  ….
  Hva er dine tanker generelt om denne bloggen?
  En av de beste bloggene, jeg følger!
  Du skriver meget bra, og tar opp spennende temaer. Keep up the good work!

  Lars Fs siste blogginnlegg..Elendig, Cubus!

 6. torhild  •  Feb 23, 2009 @13:16

  Mamma her., det var du som viste meg bloggen og som fikk meg interessert i data. Synes bloggen er veldig varierende og fin, veldig godt skrevet.
  Det er vel bare en ting (satire- hvordan gutter…) som jeg rødmet av når jeg leste det, men som moren din vet jeg at du bruker lang tid på hvert eneste blogginnlegg og hvilke arbeid som ligger bak.

  Som mor er jeg jeg KJEMPEKRY av deg og kommer til å bli en trofast leser. Glad i deg, gutten min:)

 7. Fru Irene, hun pene  •  Feb 23, 2009 @18:39

  Jeg er Irene.
  Du informerte vel om at du hadde opprettet blogg.
  Leser trofast.

  Liker ikke designet. Det er ganske kaldt.
  Liker varierte innlegg, selv om det ikke er alle innlegg jeg liker like godt ;)

  Enig med mange andre her… greit om du er litt mer personlig (som du nå har prøvd å være i nyeste innlegg).
  Og egentlig er det ikke relevant hva som ikke interesserer meg, fordi vi er vel mange ulike lesere, så du kan ikke blidgjøre alle på hvert innlegg!

  Generelt en interessant og underholdende blogg, Sam. :)

  Fru Irene, hun penes siste blogginnlegg..C8H10N4O2

 8. Samuel  •  Mar 2, 2009 @15:55

  Pauzerommet:
  Takk for gode ord. Når det kommer til designet så er jeg faktisk enig, men etter å ha gått gjennom rundt 1000 designs så var dette den løsningen jeg likte best akkurat da. Du er mer enn hjertelig velkommen til å komme med gode forslag dersom du skulle komme over noen du tror hadde falt i smak – jeg har på en måte gitt litt opp ;)

  majann:
  Har prøvd å gjøre det nå etter dette innlegget, med variert suksess. Blant annet har jeg posten om skattekisten fra barndommen. Takk for gode ord, takk for gode tips – jeg skal prøve å variere enda litt mer ;)

  Maren:
  Alle innleggene er her fremdeles, naturligvis. Tusen hjertelig takk for mange gode og fine ord – de settes veldig pris på. Bilder har jeg blitt nødt til å inkorporere ja – i starten var det veldig lite av det – men jeg ser jo selv at det er gøyere å lese når det er noen blikkfang innimellom.

  Har forsøkt å skrive mer personlig etter dette innlegget. Har det funka?

  Line:
  Setter veldig pris på at du forteller meg hva du liker og ikke liker. Jeg kommer nok til å fortsette med disse debattinnleggene nettopp fordi det er de som utgjør større diskusjoner – og i tillegg er det de som interesserer meg mest. Det er jo på alle måter et aktuelt argument for å fortsette å skrive om det ;)

  Men jeg forsøker å skrive mer personlig, og skal forsøke å eksperimentere med nye ting fremover også. Igjen, takk for tilbakemeldingen!

  Lars F:
  Hva er for lite koslig? Designet? Hva ville vært mer avslappende å lese om da? :P Var veldig generell de bemerkningene igrunnen.

  Ellers hjertelig takk for tilbakemelding, tross kommafeil(!) ;)

  Torhild:
  Hehe, hei mamma. Jeg er glad du liker bloggen, tro det eller ei så betyr det mye for meg at du (og innimellom pappa) leser den. At jeg har fått deg til å rødme er jo supert ;)

  Takk skal du ha mamma, jeg er veldig glad i deg også :D

  Fru Irene, hun pene:
  Enig i at designet er kjedelig, men det var en nokså intens jakt etter designer da jeg opprettet bloggen. En eller annen dag skal jeg nok ta meg tid til å lete gjennom nye designer.

  Jeg er også glad for at du liker variasjon, og kanskje litt glad for at du ikke liker alt like godt. Det vil si at jeg skriver variert nok til kanskje å provosere litt iblant, og dét er jo bra! Har som sagt forsøkt å personliggjøre bloggen bittelitt mer, men det ser ikke ut til å ha blitt så bra så langt.

  Du tar feil på ett punkt; såklart har det noe å si hva du interesserer deg for å lese. Jeg skriver om det som betyr noe for meg, først og fremst, men hadde du tipset her om noe du brydde deg veldig om så kunne det satt fart på tankemotoren min og ført til noen innlegg som passet mer til deg. Try me? ;)

  Uansett tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding!

Én trackback

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat