We have a WINNER :D

Personlig

vinnerBloggens første konkurranse har fått sin vinner!

Konkurransen ble forandret i flere ledd, og premien kom altfor sent – og for å være helt ærlig så er jeg litt flau over måten jeg har styrt den. Det jeg kan si er at neste konkurranse vil bli langt mer gjennomført. Jeg har iallefall lært mye av dette!

Vinneren er: Spire

Gratulerer så masse!

Vinnerkommentaren fylte alle kravene, og jeg orket ikke en gang telle antall ord – jeg lot WordPress gjøre det for meg. Følgende er alle de 334 ordene vinnerkommentaren bestod av. Det er faktisk et eget lite innlegg om Jehovas Vitner – som hun like godt kunne lagt ut som et eget innlegg på sin egen blogg!

Vinnerkommentaren

Jeg kan også fortelle om da jeg ble oppringt av Jehovas Vitner. En svææært innpåsliten mann skulle først fortelle meg hvor perfekt gud var og hvorfor jeg burde tro. Og som du sikkert vet, jeg tror overhodet ikke. Jeg prøvde å forklare dette til selgeren, men det gikk heller dårlig. Han mente også da at jeg burde begynne å abbonere på bladet deres, Vakttårnet for å endre min instilling til gud. Jeg fortalte igjen at ingenting kunne få meg til å bli frelst eller tro. Han ga seg ikke, og fortalte på nytt hvor en slem person jeg var, at jeg kom til å havne i helvette og alt det der. Jeg fortalte at jeg ikke var døpt og jeg sto ikke i statskirka. Dette var selvfølgelig løgn, en reell løgn, men jeg ble så lei. Jeg la på. To sek etterpå ringte jæveln på nytt, fortalte meg samme leksa om abort, blodgiveri og synder.

Til slutt ble jeg så forbanna at jeg begynte å tenke på hva en nabo hadde sagt til jehovas vitner da de kom på besøk. Han hadde sagt at han var homo og gått inn igjen. Da spurte jeg enkelt han i telefonen “hva mener jehovas vitner om homofili forresten?” Han forklarte meg masse om bibelen og sånt styr.
– Nei, jeg mener, hva mener DERE om homofili?
“vi aksepterer det ikke”
– Hvorfor ikke?
“Det er skittent og gud tar ikke vare på de som velger å trosse ham å velge en annen legning”
– Vet du hva?
“Nei”
– Det er på tide du krysser meg av lista!
“åh? Hvorfor mener du det?”
– Jeg havner uansett i helvette.
“Det er ikke sikkert, du kan jo alltids vende deg til gud!”
– Det går nok ikke.
“Vil du forklare meg hvorfor?”
– Jeg er lesbisk.

*klikk*

Han la altså på røret. Noe sier meg at den fyren var veldig tvilsom. Derimot slår det meg at jeg var rappkjeftig på ung.skolen :p DET er i allefall en enkel måte å bli kvitt jehovas vitner på;)

Verdig vinner, syns dere ikke? Igjen, vi gratulerer Spire med seieren, og takker for en svært god, lang og saklig kommentar!

Men… Hva med neste konkurranse?

Ok, det er her jeg nå trenger litt hjelp, for visse erfaringer i denne konkurransen var litt bitre. For det første så er det langt vanskeligere å skaffe premier enn jeg trodde. Det dreier seg såklart om at jeg ikke har en godt nok kjent blogg, samt at det ikke er så altfor mange kule butikker som har sponsormidler til blogger. Større blogger klarer det bedre, de har gjerne også reklame som kan betale for konkurransene.

Ettersom jeg ikke er villig til å ha reklame på bloggen min for å trekke penger og dermed også finansiere premier, så må jeg nesten spørre dere:

Hva er en ålreit og kostnadsredusert premie? Eller burde jeg revurdere mitt syn på reklame på bloggen til å finansiere konkurranser? For konkurranser i seg selv er jo veldig gøy :)

4 Comments

3 kommentarer

  1. gneis  •  Feb 26, 2009 @11:48

    Gratulerer til Spire :)

    gneiss siste blogginnlegg..Ukas beste:

  2. Dæniel  •  Feb 26, 2009 @14:18

    Jeg synes du bør prøve å ha litt reklame, så lenge du klarer å få det til å gli inn i designet på siden. Google sine ad-sense tekstreklamer er uansett lite forstyrrende, så bør gå greit.

  3. Spire  •  Feb 26, 2009 @17:07

    Takk takk:)

    Spires siste blogginnlegg..Hm,

Én trackback

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Bloggurat