en tanke…

Poetiske strofer

en tanke

lett som en fjær

forsvinner i mørket

for aldri å bli sett igjen?

14 Comments

14 kommentarer

 1. Fru Irene, hun pene  •  Mar 12, 2009 @16:11

  Beklager min lille innvending… men blir en tanke noen gang sett? En tanke blir vel tenkt? Evt. husket, men også det gjennom tanken.

  Klarte ikke helt å gripe siste linje…
  Men ellers koselig med dikt!

  Fru Irene, hun penes siste blogginnlegg..Fregner er fint! Ü

 2. Samuel  •  Mar 12, 2009 @16:27

  Fru Irene, hun pene:
  Hehe, søt kommentar :)

  Det spørs egentlig hvordan du ser på det. Jeg visualiserer mine tanker mentalt, noe som gjør at en tanke kan legge igjen et bilde selv om det aldri fysisk har blitt sett.

 3. Heidi  •  Mar 12, 2009 @17:03

  Som en som mediterer vil jeg innvende her; En tanke kan både bli tenkt og sett (observert). Vi kan bruke tenkeevnen aktivt til å tenke, men de fleste tankene vi har er vel disse som bare dukker opp, men som vi jo kan observere (eller “se”). Og de sporadiske tankene er vel også blant de som forsvinner like raskt som de kommer, om vi da ikke bruker tenkeevnen aktivt til å tenke igjennom dem, slik at de blir værende.

  Heidis siste blogginnlegg..Abolisjonistisk brosjyre på norsk

 4. Spire  •  Mar 12, 2009 @23:46

  Jeg skjønte ikke dette…

  Spires siste blogginnlegg..Teoriprøven er BESTÅTT:D

 5. Samuel  •  Mar 13, 2009 @08:39

  Heidi:
  Da har vi slått fast at det går an å skrive “for ikke å ha bli sett” :P Takk for hjelpen.

  Spire:
  Ikke alt som skal forstås :)

 6. Marihønemus  •  Mar 13, 2009 @10:38

  aha! Poesi! I challange you to a poesi-showdown!

  en taco
  mmmm taco smaker godt
  Å nei! En måke
  kom tilbake med taco’en min dni jævla måke!!

 7. Samuel  •  Mar 13, 2009 @13:33

  Hahaha, herlig :D You win!

 8. Andreas  •  Mar 16, 2009 @17:06

  Kan du ikke bedre enn dette? Ønsker du cred for hver jævla ting du skriver her?

 9. Samuel  •  Mar 16, 2009 @23:42

  Andreas aka Isabelle aka Kristin:
  Det er ikke alle som mener at et dikt må rime i annenhver setning. Når gav jeg uttrykk for at jeg ønsket noen form for cred?

 10. Kristin  •  Mar 17, 2009 @03:08

  Da du la det ut ;) For hadde du ikke syntes det var bra, så hadde du ikke lagt det ut. Ergo: Du liker det selv ;) Men et slikt dikt er lettest i verden å lage, så du får komme med noe bedre ;) Utfordre meg med et langt rimedikt, så får vi se.. ;)

  Og du; det som er så vittig er at grunnen til at du skriver Andreas aka Isabelle aka Kristin er for at jeg skal se at du har funnet det ut og for å henge meg ut så alle andre kan se det, men vet du hva? Seff visste jeg at du kunne finne det ut når jeg legger ut kommentarer med samme mail adr. Herrigud ;) Har venner som har samme type blogg som deg, så det var jeg veldig klar over du ;)

  Kos deg med livet ditt, Samuel ;) Håper det ikke bare innebærer evig søken etter oppmerksomhet i misjonskirken og her på bloggen som det det gjorde før som jeg har hørt folk har snakket om ;)

  Jævla tulling ;) Jeg er også en tulling, men jeg blir iallfall medisinert for det ;)

  Du skal få slippe at jeg leser bloggen din mer. Hehe, slapp helt av du ;)

  Farvel lille “englegutt” med lyse krøller som ser ut som verdens mest uskyldige gutt ;) Godt at jeg fant ut hvem du virkelig er..Har ikke glemt det vet du og det gjør jeg heller aldri ;)

  Tuddelihei! ;)

 11. Spire  •  Mar 17, 2009 @08:23

  Han gjør det i det minste slik du at du slipper;)

  Men samuel, FY DEG! Tenker på dette støtt og stadig, jeg finner rett og slett ikke en mening, men alikavel, det er innprenta i hodet mitt! FY!

  Spires siste blogginnlegg..Glimt spiller

 12. Samuel  •  Mar 17, 2009 @09:02

  Spire:
  Hehe, morsomt at du tenker så mye på diktet ;)

 13. Kristin  •  Mar 17, 2009 @16:28

  Driter i diktet. Hater bare din selvgodhet ved å tro at du skriver bra uansett hva du skriver…

 14. Samuel  •  Mar 17, 2009 @17:24

  Kristin:
  Såklart liker jeg det faktum at jeg endelig har bevist at du er Isabelle. Jeg har visst det hele tiden, men aldri kunnet bevise det. God følelse.

  Jeg har aldri sagt at jeg liker diktet, heller ikke at jeg ikke liker det – men grunnen til at jeg publiserer det har ingenting med dét å gjøre. Jeg publiserer det fordi det betyr noe for meg, og teksten representerer noe som har hengt ved meg en stund. Med andre ord så publiserer jeg dette av samme grunn som de andre innleggene jeg skriver; nettopp at det er noe jeg tenker på og bryr meg om. Ikke verre enn det; jeg leter ikke etter noe cred, jeg skriver hva jeg tenker og lar det være opp til de som leser å si hva de syntes.

  Jeg bedriver ikke noe evig søken etter oppmerksomhet; jeg trives med menneskene i kirken, og trives med debattene her på bloggen.

  Til sist vil jeg bare si at et langt dikt som rimer (aka det du skriver) er ikke alltid nødvendigvis bedre enn korte dikt som ikke rimer. Det er en større kunst å få gitt uttrykk for sin mening med få ord enn med mange, vil nok noen hevde. Du er absolutt dyktig i den stilen du har valgt, men det er ikke noe jeg ønsker å drive med. Jeg er glad vi kan velge forskjellige stier :)

  Håper det var svar på dine anklager og påstander :)

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat