Careful, my friend…

Anbefalinger

Husk at ansvaret er ditt eget og ingen andres. Husk inntrykkene du får av denne videoen. Tilpass deg dem. Unngå dem.

Det er ikke så mye å be om egentlig…

(Videoen ble funnet hos Mirakel, takk for inspirasjonen)

15 Comments

15 kommentarer

 1. Fru Irene, hun pene  •  May 13, 2009 @16:37

  Au, den var sterk…

  Fru Irene, hun penes siste blogginnlegg..Utdrag fra dagens lovsang

 2. Binka  •  May 13, 2009 @17:05

  Denne var veldig sterk! Burde egentlig merkes med en liten advarsel.

  Binkas siste blogginnlegg..Vicky Cristina Barcelona

 3. Ufrivillig barnløs  •  May 13, 2009 @17:21

  Ja den burde merkes, tårene rant!

  Ufrivillig barnløss siste blogginnlegg..Utfordring

 4. Spire  •  May 13, 2009 @17:40

  Synes det er bra at den ikke ble merka, det kunne da tenkes at færre ville sett den.

  Veldig sterk film. Nå som jeg er blitt sjåfør sjøl, er min største frykt å kjøre på mennesker fordi jeg har vært uoppmerksom. Å skade en bil, det kan erstatte, men ingenting kan erstatte et menneske.

  Spires siste blogginnlegg..Urge intense

 5. Joakim  •  May 13, 2009 @20:01

  Kjør forsiktig ja, hold øynene på veien og ikke på alle andre ting. Jeg ble påkjørt av en som ikke fulgte med på veien, det anbefales virkelig ikke.

  Joakims siste blogginnlegg..Enda litt mer netthandel

 6. majann  •  May 13, 2009 @22:29

  sterkt Samuel!
  (liker forresten utviklingen på bloggen…og leser og leser, selv om jeg ikke er så god på kommentarene om dagen.. :) nemlig!)

  majanns siste blogginnlegg..Age Is Only A State Of Mind…

 7. Samuel  •  May 13, 2009 @23:11

  Fru Irene, hun pene:
  Sterk, men i mine øyne virkelig viktig. Slike øyeåpnere får vi for sjeldent, og jeg er takknemlig for denne. Syns det var viktig å dele den når jeg kom over den…

  Binka:
  Nja, jeg er imot advarsler – for noen ganger trenger folk en sterk vekker…

  Ufrivillig barnløs:
  Er ikke det bra da; at du kan bli grepet av noe som er konstruert for å gripe? Jeg ble også grepet…

  Spire:
  Tror det er alle sjåførers mareritt, så det er godt å se at du ikke går så langt utenfor normen. For øvrig har jeg kjørt på en bil med barn inni en gang, det var ikke noe hyggelig. Heldigvis gikk det bra med alle, bortsett fra bilene.

  Joakim:
  Jeg trodde et øyeblikk du skulle til å anbefale det..? ;)

  majann:
  Glad du likte den, og liker bloggen.

  Det kommer mer, så hold øynene åpne. Har vært litt stille i det siste, men det betyr ikke at jeg ikke tenker – det betyr bare at tiden ikke strekker til alltid. Har planer om et innlegg som forhåpentligvis blir en tankevekker snart.

 8. Maren  •  May 14, 2009 @08:15

  Huffameg… Når jeg ser på sånne filmer, så gleder jeg meg ikke såååå til å få lappen, alikavel. Ikke bare positive ting med det. Det er et himla ansvar man får, og det er veldig skummelt å tenke på. Men! Følge godt med på veien, å se trafikkbildet… Osv… Så! Skal det forhåpentligvis gå bra. Steike! Jeg har lest mye i teoriboka nå… ^^

 9. Maren  •  May 14, 2009 @08:16

  Og bruk belte, folkens! ;)

 10. Irene  •  May 14, 2009 @09:59

  En liten innvending, Samuel… For noen av oss, som har opplevd å miste noen man er glad i nettopp i trafikkulykker, så hadde det vært veldig respektfullt med en liten forvarsel over hva filmen ville inneholde… Det kan gjøre mer vondt enn godt, når man blir “grepet” av noe som vekker vonde minner…

  Irenes siste blogginnlegg..Er du en trivsel-person?

 11. Samuel  •  May 14, 2009 @10:23

  Maren:
  Bra – teoretisk kunnskap er et godt grunnlag for praktisk kunnskap!

  Irene:
  Jeg har også mistet noen jeg er glad i nettopp i en bilulykke, og jeg ser poenget ditt. Jeg mener allikevel at en advarsel kunne ødelagt inntrykket en får av filmen. Håper det du skriver ikke gjelder deg, i så fall beklager jeg – og håper det går greit…

 12. Irene  •  May 14, 2009 @10:43

  Jeg vet du også har mistet noen i trafikkulykke. Jeg mistet ei tante i ei motorsykkelulykke for noen få år siden. Og jeg tror/vet at andre som kommenterer her har samme eller verre opplevelser. Skjønner hva du mener i forhold til inntrykk av filmen, og kan delvis være enig med deg. Men når det gjelder så sterke og vonde tema, da tror jeg allikevel at en advarsel hadde vært veldig nyttig… Men det går greit med meg, og jeg takker for beklagelsen :)

  Irenes siste blogginnlegg..Er du en trivsel-person?

 13. Samuel  •  May 14, 2009 @12:40

  Irene:
  Tror uansett de som nå ser filmen får sine advarsler av kommentarfeltet. Godt vi i det minste forstår hverandre!

 14. Joakim  •  May 14, 2009 @16:14

  Ja, kjempe artig var det å ligge månedsvis på sykehuset, sitte i rullestol å gå med krykker et helt år, opptrening å operasjoner. Det anbefales på det sterkeste:P

  Joakims siste blogginnlegg..Sentraliseringskåte Norge

 15. Jonathan  •  Jun 25, 2009 @23:55

  Bra video.. Hadde en bråbrems på autobahnen i tyskland, fra ca 120 til full stopp et par meter bak køen. Adrenalinrush som bare det! Tyskerne setter på nødblinken med en gang de ser det er kø foran dem på autobanen, sånn at nødblinkingen forplanter seg bakover og folk rekker å stoppe.

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat