Fantastisk observasjonsevne og en liten konspirasjonsteori!

Morrosaker

Jeg har helt ærlig ikke fulgt med på Norske Talenter i år, og dermed gått glipp av en del fantastiske oppvisninger. Jeg så et par i kveld, bl.a. vinnerne Quick – og jeg må innrømme at jeg sjeldent har sett så gode danseoppvisninger før. De kan virkelig bli store dersom de fortsetter som nå.

Jeg så også en søt herlig video av en liten magiker som heter Brian. Videoen jeg så ligger her:

Det jeg vil dere skal ta med dere fra dette er ikke at han er utrolig sjarmerende. Det er ikke at han er en svært dyktig magiker. Det er ikke feil, men det er ikke dét jeg vil vise dere idag. Jeg vil vise dere en hemmelighet, som jeg er overbevist om at var med å hjelpe ham til finalen.

Ta en god titt på dette bildet:

brianStuder det nøye. Se nøye på gutten Brian. Ser du det?

Ser du hvorfor TV2 rett og slett måtte sende ham til finalen? Ser du hvorfor han kom på palleplassering? Ser du hvorfor jeg antar det er en konspirasjon i bildet her? Ser du likheten?

Jeg lar bildet tale for seg selv…

STAFF

3 Comments

3 kommentarer

 1. Joakim  •  May 10, 2009 @17:16

  Hehe, den var fin Samuel.

  Joakims siste blogginnlegg..En dag i mitt liv

 2. Ufrivillig barnløs  •  May 10, 2009 @20:28

  Hehe, bra den!

  Ufrivillig barnløss siste blogginnlegg..Utfordring

 3. Samuel  •  Jun 29, 2009 @15:43

  Det var nok flere som IKKE så likheten enn det var folk som SÅ likheten ;)

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat