Klær skaper.. folk?

Morrosaker, Samfunn

Nå er det nokså lenge mellom hver gang jeg poster innlegg her på bloggen, og jeg kan trygt si at jeg har tatt meg litt sommerferie. Det er litt for lite tid til å få ned tanker på “papir”, selv om jeg har dem i hodet konstant. Derfor skal jeg i sommeren prøve å komme med litt kortere – kanskje humoristiske, kanskje oppfordrende, kanskje utfordrende – blogginnlegg som setter kverna igang. Jeg har allerede startet, men nå er det offisielt. På samme måte som før håper jeg at mine innlegg vil føre til debatt, og jeg kommer til å delta med stor iver :)

Dette er en video som har såpass stor samfunnsmessig verdi at jeg føler meg nærmest forpliktet til å dele den. Jeg er svært enig i det som blir sagt, og føler det blir lagt frem på akkurat den måten den skal legges frem. Jeg gir dere Dave Chapelle:

sep

5 Comments

5 kommentarer

 1. Joakim  •  Jul 4, 2009 @22:56

  God sommer til deg Samuel.
  .-= Joakim´s last blog ..En kreftsvulst på samfunnet =-.

 2. Samuel  •  Jul 9, 2009 @08:28

  Joakim:
  Mange takk, Joakim, og like så :)

 3. Lars F  •  Jul 9, 2009 @12:32

  Utrolig artig film. Mannen har jo et godt poeng også.

  Have a hubba bubba summer:)
  .-= Lars F´s last blog ..Michael Jacksons minnestund – Gud i fokus! =-.

 4. EgoIST  •  Jul 16, 2009 @14:28

  ble litt nysgjerrig på tittelen på dette innlegget ettersom jeg driver i klær skaper folkbransjen og hva du hadde funnet på …

  veldig bra av dave chapelle J;_D
  .-= EgoIST´s last blog ..sommer og blåskjell hører sammen =-.

 5. Samuel  •  Jul 28, 2009 @22:05

  Lars F:
  Thanx, you too!

  EgoIST:
  Han treffer bra med denne ja, jeg lo så jeg grein :P

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat