Dreads – Time 0

Personlig
Inspirasjon fra dreadlocks.us

Inspirasjon fra dreadlocks.us

Jeg bestemte meg for ca en måned siden for å ta dreadslocks. Det var en vanskelig avgjørelse, jeg skal innrømme det, men etter nesten 6 år med langt/halvlangt hår som jeg til tider har vært utrolig lei av – så ble det lettere og lettere å innfinne seg med en fremtid med forandringer.

Så etter å ha googlet en del, fant jeg bildet til høyre her som ble min avgjørende inspirasjonskilde for mitt valg. Jeg undersøkte renslighetsmuligheter, og bekymringen for lukt var jo tilstede frem til jeg fant ut av at det går fint an å ha luktfrie dreads om en bare vasker greit og tørker håret godt.

Prosessen er tidkrevende og smertefull både for “offer” og “gjerningsmann”, og min gjerningsmann ble en kvinne fra Flekkefjord ved navnet Margreta Krug Åse. Først tuperes små mengder hår slik at det blir seende ut som Karius og Baktus på elektrosjokk. Deretter tas det voks i håret for å holde dreadsene sammen, for så å avslutte med å føne håret slik at voksen smelter og ytterligere trekker sammen håret.

Slik så jeg ut før jeg begynte, altså Time 0:

CIMG1451

4 Comments

4 kommentarer

 1. Fru Irene, hun pene  •  Jul 28, 2009 @21:50

  Venter på fortsettelse… ;)

 2. Samuel  •  Jul 28, 2009 @22:02

  Fru Irene, hun pene:
  Tilfeldigvis kommer den i morgen ;)

 3. Heidi  •  Jul 29, 2009 @00:17

  Med det håret likner du litt på kjæresten min, men han har lengre hår enn deg. (Informasjon jeg regner med at alle finner veldig interessant.)
  .-= Heidi´s last blog ..Mitt drømmeparti =-.

 4. Samuel  •  Jul 30, 2009 @08:54

  Heidi:
  Da har du god smak ;) Hehe

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat