Dreads – Time 3; it grows

Personlig

Etter tre timer så jeg slik ut:

CIMG1488

Flokene kommer høyere og høyere :)

CIMG1489

Fortsettelse følger imorgen

2 Comments

2 kommentarer

  1. Anette  •  Jul 31, 2009 @18:11

    Dreads begynner å lukte no sjukt itte kvart. He hatt det sjøl. Bull at det e reinsleg. Du fårkje vaska inni flettan. seie sæg sjøl at skitt og lukt henge igjen. Blir råtelokt. Men ser kult ut da.

  2. Samuel  •  Aug 1, 2009 @12:00

    Anette:
    Jeg har snakket med flere som sier det motsatte av deg; at dreads ikke lukter noe verre enn vanlig hår, og at normal renslighet med dreads-såpe gjør at du unngår lukt. Vaska du deg med vanlig såpe eller dreads-såpe? Så lenge du ikke hadde dritt inni dreadsene da du tok dem, skal det jo tross alt en del at det kommer dritt inn i dem – og så lenge du tørker dem ordentlig og ikke overbruker voksen så skal det egentlig en del til for at det skal lukte veldig :)

    Råtelukta kommer som regel av at partikler fra vanlig sjampo sitter igjen i dreadsene etter du har vasket dem – og de “mugner”. Det er derfor det anbefales å bruke såkalt “residue-free” såpe til håret :)

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat