Ole Staveteig – en av landets beste gitarister?

Anbefalinger, Morrosaker

Ved en tilfeldighet satt jeg på Aker Brygge en dag da en helt fantastisk melodi fylte luftrommet. Det hørtes ut som om det var to-tre gitarister som spilte samtidig, og jeg hadde lyst å se mer. Så jeg beveger meg i retning av lyden, og hører jeg kommer nærmere. Jeg ser det sitter noen folk lengre borte, og når jeg er et lite stykke unna forsvinner lyden, og applausen brøler. Når jeg kommer bort, er scenen tom, men det står et par gitarer der. Entusiastisk setter jeg meg ned og håper det kommer mer.

win_staveteig1

Så kommer en av gitaristene opp på scenen, kobler seg til, smiler bredt til publikum, og setter seg ned. Han holder gitaren på en litt merkelig måte, og starter å spille på en måte jeg aldri har sett før, men som fenger meg utrolig mye. Jeg kunne ikke tro at han spilte alene, det hørtes ikke ut som om en mann alene kunne spille noe slikt. Tilfeldigvis er det Ole Staveteig som sitter og spiller gitar, og det forklarer spillingen. Akkurat da visste jeg ikke hva han het, men han hadde en spilleglede ut over det vanlige, og publikum nøt det.

Uten videre presentasjon (du kan lese mer om han her), gir jeg deg Ole Staveteig. Skru gjerne opp høyttalerne, og klikk på plussen!

Ole Staveteig – Mass Ole Staveteig – Mass

Et par ekstra sanger finner du også på hans MySpace. Hva syns du?

3 Comments

3 kommentarer

 1. Lars F  •  Aug 27, 2009 @01:34

  Dyktig som bare det. Ofte nyter jeg mer å se og høre slik gitarmusikk enn bare å høre. Du fant ingen vids av Staveteig?

  Fint innlegg!
  .-= Lars F´s last blog .."ett naken bildenee" – Sannheten bak fasaden(t) =-.

 2. Samuel  •  Aug 27, 2009 @09:07

  Lars F: 100 % enig, og det ligger noen videoer på YouTube, men jeg syns ikke de er så veldig fete. Derfor jeg posta en sang, som jeg syntes er veldig fet!

 3. Spire  •  Aug 30, 2009 @23:38

  Morsomt å høre på, men ingenting jeg ville spillt for meg selv. Mulig det å se han skaper et bedre inntrykk enn jeg kan høre utifra spillinga:)
  .-= Spire´s last blog ..Jaja =-.

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat