Morsomme desember, dag 1!

Morrosaker

Inspirert av Mariannes kreative måned, har jeg bestemt meg for å gjøre desember 2009 til en morsom måned. Hver dag skal jeg prøve å finne en morsom tegning, et morsomt bilde, en morsom side, en morsom video eller tilsvarende, og legge den ut på bloggen. Det er mitt forsøk på å gjøre desember til en litt morsommere måned for de som måtte titte innom her.

Jeg starter idag med ICanHasCheezeburger.com, en side som har gitt meg så uendelig mange latteranfall at jeg syns alle burde vite om siden. Det er en side med bilder av dyr, i hovedsak katter, hvor bildene blir tillagt noen ord som katten evt. kunne funnet på å si med det uttrykket. Ofte morsomme, ofte bare helt herlig søte, noen ganger dumme.

Dette bildet føler jeg også representerer meg selv;

http://www.icanhascheezeburger.com

http://www.icanhascheezeburger.com

For flere bilder og videoer av katter og husdyr som ser dumme ut, gå til http://www.icanhascheezeburger.com og slå deg løs. Jeg tør nesten garantere at du vil kose deg!

1 Comment

Én kommentar

  1. Ufrivillig  •  Dec 1, 2009 @22:29

    Blir spennende å følge :)
    .-= Ufrivillig´s last blog ..Lap er overstått… =-.

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat