Morsomme desember, dag 17

Morrosaker

I dag er det et bilde fra en nyhetssak på Hadeland.net om at Jørn Hoel spiller for fulle hus som skal få min fulle oppmerksomhet ( og forhåpentligvis litt av din også). Artikkelen kan leses her, bildet jeg snakker om ser du på akkurat nå:

Altså...

Altså...

Altså, vi er nødt til å ta en nøyere titt på dette bildet, og det springer fort opp en del faktorer som gjør bildet hysterisk morsomt (Anbefaler å klikke på bildet for stor versjon).

  1. Jeg liker Jørn Hoel dårlig, så jeg syns det slitne og uinspirerte ansiktsuttrykket hans er virkelig morsomt. Men det er MER!
  2. Se nøye på de to linselusene. Studer det bleke ansiktet på dama og det halvgrinete blikket til mannen. Tror det var noen som hadde lyst å bli med i avisa!
  3. Se så på skiltet i bakgrunnen; “Ukens drink: TRUSEFJERNER”
  4. Legg så merke til at dama holder en nøye utvalgt drink i hånda si
  5. Sist men ikke minst; forestill deg hvilke forventninger gubben i midten har til dama basert på hendenes posisjon (også kjent som ereksjonskjuleren) og drinken hun har i hendene.

Helt seriøst, jeg syns dette bildet er helt fantastisk. Ikke bare ser artisten og gjestene slitne og uinspirerte ut, men en rekke smådetaljer gjør bildet rett og slett til et episk latteranfall.

Håper du deler min entusiasme!

Legger du merke til flere detaljer må du gjerne dele dem.

No Comments

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat