Morsomme desember, dag 2

Greit å vite, Morrosaker

Har du noensinne lurt på hvordan du fikser plenklipperen din når selve bladet har falt av og ikke lar seg påmontere igjen? Eller hvordan i alle dager du skal fikse stresslessen din når den ikke lenger henger sammen ordentlig? Eller hvor mye Macgyverteip faktisk kan fikse? Eller hvordan du fikser bulker i bilen med papp? Du trenger ikke lete mer, jeg har funnet svarene! ThereIFixedIt har ALT!

ThereIFixedIt.com

ThereIFixedIt.com

ThereIFixedIt er en side proppet full med smarte, mindre smarte, dumme, hysteriske og fantastiske løsninger som andre mennesker har kommet opp med for å løse et problem der og da. Noen av løsningene er ytterst midlertidige, andre er permanente – og en siste gruppe er nok ment midlertidig men har plutselig blitt permanent. Dette er en side som kanskje ikke får deg til å falle av stolen eller le så du gråter, men den har gitt meg mange gode smil rundt munnen!

ThereIFixedIt.com - Mange smarte løsninger!

ThereIFixedIt.com - MANGE smarte løsninger!

Dette er, som igår, en side som har gitt meg utallige stunder med glede, og i tillegg noen svært nyttige tips. Har du noensinne lurt på hvordan du lager en skje av en strips og litt tape? ThereIFixedIt har svaret:

Skje av strips og tape! Hvor? ThereIFixedIt.com

Skje av strips og tape! Hvor? ThereIFixedIt.com

Fortell meg gjerne hva du syns om bildene her og/eller ThereIFixedIt-siden :)

No Comments

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Bloggurat