Morsomme desember, dag 4

Personlig

I dag vil jeg hylle en side som ikke lenger eksisterer i sin opprinnelige form, men som har byttet navn. Det er enda en bildeblogg med svært morsomme bilder, og navnet i sin glanstid var PwnedOnCamera – godt oversatt til “Eid på Kamera”. Bildene viste alle mulige, både kjente og ukjente, i det de blir tatt bilde av når de stirrer på litt intime områder, kanskje i litt uheldige stillinger, med litt uheldige grimaser, eller noe liknende. Ja, sånn som vår gode venn Charles her nedenfor!

hawtness.com - viser Charles fra sin beste side

hawtness.com - viser Charles fra sin beste side

Senere byttet siden navnet til Hawtness.com, godt mulig fordi det ikke var så alt for enkelt å oppdrive slike morsomme bilder på lengre sikt – og det er enklere å få tak i littsmårare liksomsexy bilder slik som er temaet nå. Jeg skal ikke si så mye mer om det, her får dere i alle fall noen av de bedre bildene (som nå ligger på hawtness.com) fra PwndOnCamera.com!

Første upskirts noensinne?

Første 'upskirts' noensinne?

Det er utrolig kjipt å bli tatt bilde av i slike situasjoner; for ikke å nevne hvor tragisk det er å gjøre slikt (men – som denne siden viser, så er dette absolutt ikke uvanlig, så pass dere – jenter – når dere går med skjørt…).

Noen ganger legger folk opp til det også…

Man ønsker gjerne litt oppmerksomhet når man kler seg slik...

Man ønsker gjerne litt oppmerksomhet når man kler seg slik...

Tror det eneste han her fikk frem var “Eeeeeeeeeeøøøøøeøeøøøøøeh…”

Det er bevist; Silikon gjør deg dum!

Det er bevist; Silikon gjør deg dum!

Ok, denne er så sykt drøy at jeg nesten blir kvalm; se nøye på hendene hans…

Og så bøyer vi oss *litt* lengre

"Og så bøyer vi oss *litt* lengre"

Og så avslutter vi med en klassiker;

Ooops...

Ooops...

No Comments

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat