Kick-ass pingvin!

Morrosaker

Siden jeg nettopp postet en skremmende og deprimerende video, tenkte jeg at jeg nå skulle poste en ny video for at mine lesere ikke skal ende opp i en kjip sone av pessimisme og oppgitthet av bloggen min. Da må jeg trå ordentlig til – og dette er da altså en av de mest fascinerende videoene jeg har sett fra dyrenes verden noensinne.

Hvor ofte ser man spekkhoggere på jakt etter en pingvin? Ikke så veldig ofte. Hvor ofte ser man slikt som her på filmen? Aldri! Og hvor fascinerende er det ikke å se at de tar i bruk slike virkemidler som dette for å unngå å bli spist?

En annen video fra hundeverdenen

Del gjerne din fascinasjon i kommentarfeltet! ;) Min fascinasjon er uansett overveldende!

6 Comments

6 kommentarer

 1. Spire  •  Dec 14, 2008 @02:15

  Pingviner er kule:D sett happy feet?

 2. Anonymous  •  Dec 14, 2008 @03:31

  Pingu! :)

 3. rockekua  •  Dec 14, 2008 @13:30

  Utrolig kult og facinerende! :D

 4. Samuel  •  Dec 16, 2008 @00:14

  Spire:
  Har ikke sett den, er den noe bra? Hehe, men ja, de er kule :D

  Anonym:
  Eh.. jau ;)

  Rockekua:
  I agree :D

  Legg forøvrig merke til at de som er der er NORSKE :D

 5. Line  •  Dec 16, 2008 @00:26

  Hihi, hadde eg au gjort :D

 6. Irene, hun pene Ü  •  Dec 16, 2008 @10:19

  Surf’s up anbefales!
  Og Happy feet! :)

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat