Dreads – Time 7; voks og føn!

Personlig

Endelig har vi kommet til siste time, som bestod av voksing og føning. Jeg trodde før dette at smertene skulle være over, men voksingen var minst like vond som tuperingen (noe dere vil få se i morgen). Føningen var derimot bare vondt i blant når hun traff hodebunnen min i tillegg til voksen.

du kan se for deg at jeg egentlig sier “iiiiaaaoooootssssjjjj” her:

CIMG1506

Slik så jeg ut etter voksinga:

CIMG1507

Føninga var ikke så ille, heldigvis…

CIMG1508

Så der har dere det, en bloggserie på 8 deler som beskriver og dokumenterer prosessen bak dreading av langt blondt hår, og viser både smerter og gleder underveis. For min del har dette vært et eksperiment, et halvdyrt eksperiment, men like fullt et eksperiment som jeg planlegger å følge opp slik at dreadsene blir forhåpentligvis både kule, pene og luktfrie. Skulle noen av de to siste punktene feile fullstendig så blir nok jeg en korthåret gutt som resultat av dette eksperimentet.

Men – jeg er ikke ferdig enda. Imorgen kommer nemlig det aller morsomste av alle blogginnleggene om dreads.

Fortsettelse følger… Siste bit av “the making” kommer i morgen!

2 Comments

2 kommentarer

  1. Marihønemus  •  Aug 5, 2009 @13:15

    Tips; resize bilder før du legger dem ut, og ikke bare “view size”. PCen min holder på å dø på seg.

    Forresten bare si i fra om du trenger mer råd i å mekke og designe hjemmesider å sånn :D

  2. Samuel  •  Aug 5, 2009 @13:47

    Marihønemus:
    Ai knåw, men det pleier WordPress å ta seg av automatisk – men nekta denne ene ganga (altså da jeg lagde dreads-postene). Orker ikke fikse nå i etterkant.

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat