Morsomme desember, dag 24

Morrosaker

Jeg har bestemt meg for å avslutte “morsomme desember” på selveste julaften, noe jeg ikke syntes er helt upassende. Se på det som en litt amputert julekalender. Motivasjonen (og kildene) er rett og slett forsvunnet litt. Jeg avslutter allikevel ikke dårlig; i mine øyne rett og slett med et skikkelig pang!

Humoren er såklart ikke for alle, og Explosm beveger seg noen ganger langt over streken – men de gjør det på en sånn måte at jeg iallefall ikke klarer å la være å le.

Hvis du liker satiriske tegneseriestriper og har lyst på en god latter, besøk Explosm her for dagens stripe, og bla deg bakover noen dager! I mellomtiden skal du få noen av mine favoritter nedover på bloggen.

(klikk på dem for større versjoner)

explosm_kiddo

explosm_guitar

(And now you know why I play guitar…)

explosm_break

explosm_candy

explosm_wound

explosm_dinosaurs

Og til sist - en for alle oss som syns Twilight suger!

Og til sist - en for alle oss som syns Twilight suger!

What’cha think? :)

6 Comments

6 kommentarer

 1. gneis  •  Dec 28, 2009 @22:56

  Min type greie – helt klart! I love it! :)

  Happy jul og alt det der, til deg :)
  .-= gneis´s last blog ..The secret is inside =-.

 2. gneis  •  Jan 7, 2010 @10:12

  Alltså! Nå har jeg vært innom her (trofast) hver dag. Og kommer det nytt innlegg? Nope! Har du tatt ferie? Hva med oss andre da? Jula er over. Hverdagen er tilbake.

  Hallooooooo? :)
  .-= gneis´s last blog ..Skrukketroll =-.

 3. Samuel  •  Jan 7, 2010 @11:20

  gneis: Kjære deg, tusen takk – det er kjempehyggelig :D Men leste du ikke at jeg avsluttet julekalenderen?

  “Jeg har bestemt meg for å avslutte “morsomme desember” på selveste julaften, noe jeg ikke syntes er helt upassende. Se på det som en litt amputert julekalender.”

  Hvis du snakker om “vanlige blogginnlegg” så er det klart at jeg snart må få fingern ut igjen ;)

 4. gneis  •  Jan 17, 2010 @22:21

  Jovisst! Det er vanlige blogginnlegg jeg etterlyste. Eller et innlegg i det hele og det store! Du var lenge taus nå, synes jeg :) Men ser du er igang igjen nå. Godt, godt :)
  .-= gneis´s last blog ..Skrukketroll =-.

 5. Samuel  •  Jan 20, 2010 @21:54

  gneis: Jeg har vært litt for dårlig til å holde på leserne mine, samt jeg har hatt litt for dårlig tid etter jeg nå har gått gjennom litt forandringer generelt – så da må man prioritere :P Jeg skal prøve å bli flinkere – dette er jo tross alt veldig gøy ;)

 6. Andre  •  Apr 28, 2011 @14:40

  he? rart!

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat