Vi lever i et sykt land…

Samfunn

sick_child

Jenta ligger på sykehuset med hjertelidelse. Mannen ble dømt for overgrep. 5 måneders fengsel. Seksuelle handlinger. Jenta må betale saksomkostningene. Jeg gidder ikke si mer. Les saken.

Vi lever i et sykt land. Borgervern er kanskje ingen løsning, men kanskje et verktøy som kunne vist myndighetene hva norske statsborgere krevde. Jeg vet ikke. Diskuter gjerne, jeg blir helt matt av slike saker…

Les  mer her:
Dagbladet
Vg
Bergens adressetidende
Nrk.no

14 Comments

14 kommentarer

 1. Spire  •  Jun 17, 2009 @13:29

  Landet er ikke sykt, men rettsvesenet. Blir helt kvalm av slike ting, det burde ikke gå an!

  Spires siste blogginnlegg..

 2. Dæniel  •  Jun 17, 2009 @14:18

  Det er media som er idiotisk her. Hun/de tapte en anke, og derfor er det sånn sett på sin plass at de skal betale saksomkostninger for akkurat den delen av saken.

 3. AgentHate  •  Jun 17, 2009 @14:24

  Dæniel har rett; Denne anken har ingenting med skyldsspørsmålet om overgrepet å gjøre.
  MEN: Saken er for min del mest at svinet får 5 måneder – en dom hele resten av verden sannsynligvis ler og gråter samtidig av… Det er så hinsides all fornuft og logikk at jeg finner det kvalmende… Mannen burde drepes.

 4. Samuel  •  Jun 17, 2009 @15:30

  Spire:
  True

  Dæniel:
  La oss da diskutere hvordan noen kan bli dømt for overgrep på en 8-åring, og fritatt for erstatningskrav. Dette var vel egentlig en egen sak om erstatning, og ikke en anke?

  AgentHate:
  Det er godt at noen kan si det rett frem. Velkommen til bloggen!

  “To rettsinstanser mener det ikke er særdeles skjerpende at overgriperen visste at jenta var hjertesyk da han forgrep seg.”

  For min del så er det helt tydelig at visse andre mennesker også skulle fått besøk av snille menn med balltrær.

 5. JILL WHITE FANEBUST  •  Jun 17, 2009 @17:00

  5 års fengsel for overgriperen og skule vært dømt til og betale
  8 åringen mimimum 500000 i erstatning.Han har ødelagt
  livet til jenten.

  JILL

 6. Terje  •  Jun 18, 2009 @02:01

  Voldtektsaker.
  Virker som at alle er samtemte om dommene generelt er skandaløst små.

  – Kan det ha en sammenheng med en risikovurdering på at det kan være feil gjerningsmann pga. manglende bevis?
  – Virker for meg uansett søkt.

  Terjes siste blogginnlegg..Ikke konkurser i Start – Agderposten

 7. Trond  •  Jun 22, 2009 @08:16

  Kjennte over griperen å att han bare fikk den lille fille dommen når han er en notorisk pedofil som har gjort dette helt fra 70 tallet så er det sykt att han ikke får noen lenger straff enn dette. Han er dømt til 60 dager å det er sykt lite når har har 13 dommer fra får på å grafse og voldta små barn,han skulle vært buret inn for mange mange år eller skutt men neida en liten tur på hoff fengsel det er det han får å han har altid tatt barn som er forsvars løse. Den forige satt i rulle stol å var tilbake stående fy for ett svin å den norke rett dømmer en notorisk barne misshandler til noen dager på en åpen annstalt. Rettsvesenet i Norge burde skamme seg.

 8. AgentHate  •  Jun 22, 2009 @11:02

  Trond: Du kjenner eller vet hvem denne overgriperen er?

 9. Trond  •  Jun 22, 2009 @11:59

  Jeg kjennte deverre denne personen men han er ikke en del av mitt liv den dag i dag. Når jeg ble kjent med denne personen så viste jeg ikke hvem han var desverre. Men hadde det vært opp til meg så skulle han vært kledd ut som en elg under elg jakten så hadde vi blitt kvitt svinet for godt.

 10. Trond  •  Jun 22, 2009 @12:04

  Men han bor på en bitte liten plass så her er det ingen som vil ha noe med han å gjøre lenger vettu,det er det som er greit med en plass som Rjukan der alle vet vem alle er skal jeg si deg. hehehehe

 11. Samuel  •  Jun 24, 2009 @07:20

  JILL WHITE FANEBUST:
  Jepp, det er en tragisk billig straff…

  Terje:
  Jeg tror nok heller det er andre ting som spiller inn (kanskje dommere generelt har medynk for pedofile, eller at det er for mange pedoer blant de som setter lovene som regulerer strafferammene?), for selv når overgrep innrømmes/bevises så er straffene latterlig lave.

  Trond:
  Er det du skriver helt seriøst? Er han serieforbryter, og får så lave straffer? Håper noen med ‘gode’ hensikter finner denne fyren.

 12. gneis  •  Jun 24, 2009 @09:31

  Det er sånn at man får lyst til å rive av seg håret i ren frustrasjon!

 13. Samuel  •  Jun 24, 2009 @11:48

  gneis:
  Ikke sant :( Helt utrolig!

 14. gneis  •  Jun 25, 2009 @08:01

  :(

Legg igjen et svar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/9/2/confusicus.com/httpd.www/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 124

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Bloggurat